Στένσιλ κολοκύθας Pokemon

Στένσιλ κολοκύθας Pokemon

Κάθε φορά που πλησιάζει το Halloween, οι άνθρωποι αναζητούν νέα κοστούμια και τρόπους να διακοσμήσουν τα σπίτια τους. Νέα θέματα και διακόσμηση τρόμου είναι ο πυρήνας αυτής της εορταστικής περιόδου. Έχουμε μερικές ιδέες που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα διακοσμητικά σας.

Το σκάλισμα κολοκύθας είναι μια παλιά παράδοση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τη δημιουργικότητά τους για να φτιάξουν τα καλύτερα και να τα εμφανίσουν στα σπίτια τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στένσιλ για να σας βοηθήσουν στη διαδικασία. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τη χρήση σχεδίων Pokemon και πώς να τα χαράξουμε.

Πίνακας περιεχομένωνΤι είναι τα στένσιλ κολοκύθας Pokemon; (Κρυμμένα χαρακτηριστικά)

Είναι ένα σκίτσο ενός κινούμενου σχεδίου Pokemon με λεπτομέρειες σε μαύρο και άσπρο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το επικολλήσετε στο αντικείμενο και να κόψετε το μαύρο μέρος. Πρέπει να γίνει με ακρίβεια για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Είναι χρονοβόρα διαδικασία, αλλά θα λατρέψετε το τελικό προϊόν. Φαίνεται μοναδικό και εντυπωσιακό όταν φωτίζεται με φώτα led διαφορετικών χρωμάτων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά επιπλέον αξεσουάρ και χρώματα για να τα συνδυάσετε με το θέμα.

Έχετε μπερδευτεί για το πώς να χαράξετε την κολοκύθα σας αυτή την εποχή; Μπορείτε να πάτε για στένσιλ πόκεμον. Αυτά είναι εύκολα διαθέσιμα στο pokemon.com και, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε χωρίς καμία φασαρία.

Μπορείτε να επιλέξετε τον αγαπημένο σας χαρακτήρα και να τον χρησιμοποιήσετε για το σχέδιό σας. Μπορείτε να ψάξετε στο google και να το εκτυπώσετε. Στη συνέχεια επικολλήστε το πάνω στην κολοκύθα και αρχίστε να δουλεύετε.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα στένσιλ pokemon; (Γρήγορα και εύκολα βήματα)

Θα χρειαστείτε έναν εκτυπωτή, ταινία, βοηθητικά εργαλεία σκαλίσματος, κόλλα, μαρκαδόρο, κερί/φώτα και μια κολοκύθα.

Αφού συγκεντρώσετε όλα αυτά τα αντικείμενα, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

 • Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή σας και συνδέστε τον σε ένα δίκτυο Wi-Fi.
 • Στη συνέχεια, μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του pokemon και, θα βρείτε στένσιλ στο μενού. Μπορείτε επίσης να το αναζητήσετε από άλλες πηγές, αλλά το Pokemon.com έχει μεγαλύτερη ποικιλία και πολλά σκίτσα για το Pikachu.
 • Τώρα εκτυπώστε τα στένσιλ κολοκύθας Pokemon χρησιμοποιώντας έναν εκτυπωτή. Μπορείτε να εκτυπώσετε όσα σχέδια θέλετε ανάλογα με τον αριθμό των κολοκύθες που θέλετε να σχεδιάσετε.
 • Το πρώτο βήμα είναι να πάρετε μερικά σκεύη σκαλίσματος και να κάνετε κούφια το εσωτερικό της κολοκύθας.
 • Αφού το καθαρίσετε, μπορείτε να αρχίσετε να κολλάτε τα στένσιλ πάνω του. Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε κολλητική ταινία.
 • Τώρα χρησιμοποιήστε ένα μυτερό εργαλείο για να τρυπήσετε τα περιγράμματα του σκίτσου και να τονίσετε τα μαύρα μέρη.
 • Αφαιρέστε το στένσιλ! Τώρα, θα δείτε μερικά σημάδια στην κολοκύθα σας. Χρησιμοποιήστε έναν μαύρο μαρκαδόρο για να συνδέσετε όλες τις κουκκίδες, να τις περιγράψετε και να συμπληρώσετε τα μαύρα κενά πανομοιότυπα από το σκίτσο.
 • Τώρα ξεκινήστε το σκάλισμα χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε κατάλληλο εργαλείο. Κόψτε εντελώς τα σκούρα μαύρα μέρη και κάντε λεπτές ρηχές γραμμές στο περίγραμμα του σκίτσου.
 • Εάν κάνετε βαθιά περιγράμματα, ολόκληρο το σκίτσο Pokemon θα πέσει έξω από την κολοκύθα.
 • Η χρήση του Εργαλείου σας σε διαγώνια γωνία μπορεί να σας βοηθήσει να τελειώσετε πιο γρήγορα.
 • Μπορείτε να κάνετε τροποποιήσεις σύμφωνα με το σκίτσο και τη δημιουργικότητά σας.
 • Τώρα μπορείτε να προσθέσετε μερικά κεριά και φωτάκια για να το φωτίσετε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο ή σε εξωτερικό χώρο.

Ποιους ιστότοπους και ανοιχτές πλατφόρμες μπορείτε να επισκεφτείτε για να βρείτε Στένσιλ; (Ελεύθερος)

Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση σε αυτούς τους ιστότοπους και σε άλλες πηγές για να λάβετε τα πιο πρόσφατα στένσιλ κολοκύθας Pokemon.

 • pokemon.com
 • Pinterest
 • Livelovetexas.com
 • babysavers.com
 • popsugar.com
 • Ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε το google chrome.

συμπέρασμα

Στένσιλ κολοκύθας Pokemon; Τα παιδιά έχουν εμμονή με τα κινούμενα σχέδια και τα παιχνίδια pokemon στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το σκάλισμα μιας κολοκύθας Pikachu μπορεί να είναι η καλύτερη έκπληξη αυτές τις γιορτές.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα στένσιλ με την οικογένεια και τους φίλους σας για να δημιουργήσετε μερικά μοναδικά ντεκόρ για το Halloween. Η διαδικασία σκαλίσματος είναι εύκολη και τα αποτελέσματα είναι πολύ ικανοποιητικά. Ακολουθήστε τον οδηγό που σας παρέχουμε.

Μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.