Strangers and Lovers Clothing Review @ 500+ πελάτες (Ιούλιος 2022)

Strangers and Lovers Clothing Review @ 500+ πελάτες (Ιούλιος 2022)

Αν ψάχνετε για τελευταία επώνυμα ρούχα και κοσμήματα τότε πρέπει να διαβάσετε το δικό μας Κριτική ρούχων ξένων και ερωτευμένων (Απρίλιος 2021) >> Διαβάστε κριτικές αγοραστών και ξέρετε ότι είναι νόμιμο ή όχι;

Όταν πρόκειται για ηλεκτρονικές αγορές, οι αγοραστές γίνονται πολύ επιλεκτικοί, αλλά ξεχνούν να ελέγξουν και να επαληθεύσουν εάν το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι νόμιμο ή όχι. Για να αποφευχθεί αυτό, ένας αγοραστής πρέπει να ελέγξει τις κριτικές του. Σε αυτό το άρθρο, θα κάνουμε μια κριτική για τα ρούχα Strangers and lovers και θα σας ενημερώσουμε για τη νομιμότητά τους.

Πριν προχωρήσετε, θέλουμε να γνωρίζετε ότι είναι εγγεγραμμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει παρουσία στο διαδίκτυο για αρκετό καιρό. Έτσι, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε το ίχνος πληροφοριών σχετικά με αυτόν τον ιστότοπο.Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι τα ρούχα Strangers and lovers;

Είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ. μπορείτε να αγοράσετε πολλά πιο πρόσφατα μοντέρνα ρούχα, όπως μαγιό, μπικίνι, ολόσωμο, τριμμένο μπλουζάκι, τσάντες, κοσμήματα και όλα τα είδη γυναικείας μόδας. Είναι ένα πλήρες μαγαζί όπου μπορεί κανείς να αγοράσει ρούχα μέχρι στολίδια και από τσάντες μέχρι γυαλιά ηλίου.

Αυτή τη στιγμή ο ιστότοπος εκτελεί εκπτώσεις όπου θα λάβετε 10% σταθερή έκπτωση και έκπτωση έως και 40% σε επιλεγμένα είδη για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το τμήμα των παιδιών, όπου έχουν μια μεγάλη ποικιλία από παιδικά ρούχα. Ας μάθουμε περισσότερα σχετικά με την κριτική ρούχων Strangers and lovers.

Προδιαγραφές

 • Διεύθυνση Επικοινωνίας – 2 Tudor Way, Waltham Abbey, Essex, EN9 1PX
 • Αριθμός εξυπηρέτησης πελατών – Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες στον ιστότοπο
 • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου[email protected]
 • Μέθοδος πληρωμής: Υποστηρίξτε όλα τα μεγάλα συστήματα διαδικτυακών πληρωμών όπως PayPal, MasterCard, Visa, G Pay κ.λπ.
 • Κατηγορία της ιστοσελίδας – Έχουν ποικιλίες από βραχιόλια, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, κολιέ, ρούχα μόδας, μπλούζες, παιδικό τμήμα και πολλά άλλα αξεσουάρ για γυναίκες
 • Ωρα παράδοσης: Θα χρειαστούν 1-3 εργάσιμες ημέρες και επιπλέον 5-4 ημέρες λόγω πανδημικής κατάστασης για την παράδοση του προϊόντος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σε όλο τον κόσμο, θα χρειαστούν 15-20 ημέρες.
 • Επιστροφή του προϊόντος: Το αίτημα επιστροφής είναι επαρκής εντός 10 ημερών από τη μεταφορά. Δεν δέχονται επιστροφή/ανταλλαγή σε δωροκάρτα ή προϊόντα παραποιημένα από τους ίδιους τους αγοραστές.
 • Διαδικασία Αποστολής – Δωρεάν αποστολή εάν ο αγοραστής αγοράσει το προϊόν για πάνω από 0
 • Τρόπος Παράδοσης – Τυπική διαδικασία αποστολής

Πλεονεκτήματα του Ρούχα ξένων και ερωτευμένων

 • Υπάρχουν πολλές επιλογές γυναικείων ειδών που διατίθενται σε μία στάση σε προσιτές σειρές
 • 10% επιπλέον έκπτωση σε κάθε προϊόν εάν δηλώσετε το email-id σας
 • Η παρουσία κοινωνικών μέσων όπως το Facebook και το Instagram είναι ένα θετικό σημείο με λίγα likes
 • Ο ιστότοπος προσφέρει δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 150 $
 • Μπορείτε επίσης να αγοράσετε βρεφικά ρούχα σε διάφορες σειρές και χρώματα
 • Γυαλιά, βραχιόλια και κοσμήματα όπως μοναδικά είδη διατίθενται σε μειωμένη τιμή

Μειονεκτήματα του Ρούχα ξένων και ερωτευμένων

 • Ο ιστότοπος διαθέτει σελίδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμη αναθεώρηση ρούχων ξένων και ερωτευμένων. Ωστόσο, η σελίδα στο FB έχει χιλιάδες likes.
 • Ο ιστότοπος δεν έχει κανέναν αριθμό επικοινωνίας για να μπορέσει κάποιος να επικοινωνήσει μαζί τους.
 • Ο ιστότοπος είναι ένας πωλητής Instagram που δημιούργησε έναν ιστότοπο σύμφωνα με τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο.

Είναι νόμιμο ή όχι το ξένον το ξένον αγαπητό.

Σύμφωνα με την έρευνά μας, βρήκαμε αρκετές σχετικές πληροφορίες όπως η διαθεσιμότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τα likes και οι ακόλουθοι. Ο τομέας Strangersandlovers.com δημιουργήθηκε πριν από 2 χρόνια. ο δείκτης εμπιστοσύνης Moz είναι 1%.

Έτσι, σύμφωνα με την άποψή μας, ο ιστότοπος είναι ύποπτος και δεν είμαστε σίγουροι για αυτό λόγω έλλειψης σχολίων και περιορισμένων πληροφοριών.

Ποια είναι τα Αξιολόγηση ρούχων ξένων και εραστών από τον πελάτη;

Επισκεφθήκαμε πολλές ιστοσελίδες αναζητώντας σχόλια, αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε κριτικές, ακόμη και στις σελίδες κοινωνικών δικτύων που τους αρέσουν λίγα στο Facebook, αλλά η ενότητα σχολίων είναι άδεια. Η τελευταία ανάρτηση που έκαναν στο Fb είναι στις 2 Απριλίου 2021.

Ελέγξαμε επίσης τον λογαριασμό Instagram, όπου βρήκαμε λίγα σχόλια από τους ενδιαφερόμενους, αλλά δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια μετά τη χρήση.

συμπέρασμα

Εν τέλει, θέλουμε να συμπεράνουμε ότι ο ιστότοπος είναι παρών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά δεν έχει σχόλια μετά τη χρήση ή έλεγχο ρούχων ξένων και ερωτευμένων από τον καταναλωτή που έλαβε το προϊόν. Σε αυτή την περίπτωση, γίνεται δύσκολο να κριθεί κάποιος ιστότοπος, αν και ο ιστότοπός του είναι παρών τα τελευταία δύο χρόνια. Αν ψάχνετε για ψώνια από αυτό, τότε κάντε με ασφάλεια.

Παρακαλούμε γράψτε μας στην ενότητα σχολίων και μοιραστείτε τις αντιδράσεις σας για να βοηθήσετε άλλους να το επαληθεύσουν.