Συζήτηση εναντίον Facebook

Συζήτηση εναντίον Facebook

Κατεβάστε την εφαρμογή Parlet και αποκτήστε την ελευθερία της έκφρασής σας, χωρίς περιορισμό στη δημοσίευση σχολίου >> Διαβάστε Συζήτηση εναντίον Facebook , ξέρετε γιατί το Parler είναι καλύτερο από το Facebook.

Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπου μπορείτε να εκφραστείτε. Ωστόσο, ορισμένοι περιορισμοί και περιορισμοί μπλοκάρουν εκείνες τις σκέψεις που ίσως δεν θεωρούνται κατάλληλες για την κοινωνία, οποιαδήποτε πεποίθηση ή ενάντια στην κυβέρνηση. Όπως το Facebook, η πιο αγαπημένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης έχει περιορίσει και εφαρμόσει αρκετές αυστηρές πολιτικές που εμποδίζουν αυτά τα σχόλια ή τις αναρτήσεις, συμπεριλαμβανομένων των ακραίων απόψεων. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε Parler εναντίον Facebook.

Πρόσφατα, στις εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών, έλαβαν χώρα πολλές αντιπαραθέσεις, και ο Parler είναι ένας από αυτούς. Το Facebook παρακολουθούσε έντονα τα σχόλια και τις σελίδες που παραβιάζουν την πολιτική του FB. Πολλοί άνθρωποι εξέφρασαν ότι τα σημεία αναθεώρησης είναι καταπιεστικά και δεν είναι σωστό να σταματήσεις κάποιον μόνο και μόνο για να εκφραστεί.Κατεβάστε το Mod APK του 'Among us'

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι το Parler και γιατί βρισκόταν σε καυτές συνομιλίες κατά τις αμερικανικές εκλογές;

Το Parler είναι μια ακόμη εφαρμογή μέσων κοινωνικής δικτύωσης διαθέσιμη τόσο στο Apple store όσο και στο Google Play store που αναπτύχθηκε από τον ίδιο τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εφαρμογής που ονομάζεται John Matze. Η εφαρμογή δημιουργήθηκε το 2018, αλλά αυτή η εφαρμογή έγινε διαφημιστική εκστρατεία κατά τις φετινές εκλογές για τη θέση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτή η πλατφόρμα σας επιτρέπει να εκφραστείτε ελεύθερα. Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε και να το μοιραστείτε σε ένα δημόσιο φόρουμ.

Ο καυγάς μεταξύ Parler εναντίον Facebook πυροδοτήθηκε όταν αρκετοί χρήστες του Facebook κατευθύνθηκαν προς το Parler και εξέφρασαν και μοιράστηκαν πλήρως την άποψή τους. Βλέποντας άλλους και διαβάζοντας για αυτήν την πλατφόρμα, όλο και περισσότεροι χρήστες μετακόμισαν στο Parler από το Facebook.

Ποιες είναι οι οδηγίες του Parler;

Ο Parler δεν ακολουθεί τους παραδοσιακούς κανόνες και κανονισμούς που καταστέλλουν την άποψη. Εκτός από θρησκευτικά και ρατσιστικά σχόλια, μπορείτε να μοιραστείτε ελεύθερα τις απόψεις σας. Όπως συνέβη κατά τις εκλογές στις ΗΠΑ, η εφαρμογή έγινε πιο διαδεδομένη όταν ένας γερουσιαστής από το Τέξας την προώθησε σε ένα κανάλι YouTube, το οποίο έλαβε πολλές προβολές.

Αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι άρχισαν να συγκρίνουν Parler εναντίον Facebook και προτιμήστε το Parler από το Facebook. Οι εκφράσεις και οι αντιδράσεις απεικονίζουν τα εκλογικά αποτελέσματα και το τι συνέβη, αλλά μερικές φορές πρέπει να έχουμε κατά νου ότι πρέπει να σεβόμαστε τα αισθήματα των άλλων.

Η λήψη είναι απλή. μπορείτε να επισκεφτείτε το Apple Store ή το Google Store και μετά τη λήψη, να εγγραφείτε και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να ανεβάσετε την εικόνα και να συμπληρώσετε όλες τις ζητούμενες πληροφορίες.

Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή μέσων κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ Parler και Facebook;

Και οι δύο πλατφόρμες έχουν το δικό τους USP και λειτουργούν σύμφωνα με συγκεκριμένους κανόνες και κανονισμούς. Ωστόσο, το Facebook περιόρισε πολλές απόψεις και δημιούργησε μια πολιτική που μπορεί να αφαιρέσει την ανάρτησή σας, να αναστείλει τον λογαριασμό σας χωρίς να λάβει τη συγκατάθεσή σας. Και αυτό δημιούργησε ένα ζήτημα μεταξύ των χρηστών, και ανέβασαν φωνή κατά του FB ότι είναι προκατειλημμένο και υποστηρίζει ορισμένες κοινωνικές πεποιθήσεις.

Όποιος και αν είναι ο ισχυρισμός, αλλά η ζέστη και ο αγώνας Parler εναντίον Facebook έχουν ξεκινήσει.

συμπέρασμα

Το παραπάνω άρθρο περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πώς η εφαρμογή parler έλαβε δημοτικότητα και εκτόπισε την κίνηση του Facebook προς αυτήν. Μόνο ο χρόνος θα δείξει ποιος θα κερδίσει τον αγώνα Parler vs Facebook. Αλλά ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο ότι αρέσουν σε αρκετούς χρήστες η εφαρμογή επειδή δίνει την ελευθερία να κρατούν τη γνώμη του κάθε ατόμου.