Τα 3 κορυφαία προγράμματα ανίχνευσης ιστού για το 2022

Τα 3 κορυφαία προγράμματα ανίχνευσης ιστού για το 2022

Τα 3 κορυφαία προγράμματα ανίχνευσης ιστού για το 2022; Κάθε τόσο, οι διαδικτυακές επιχειρήσεις πρέπει να μάθουν να παίζουν με ένα εντελώς νέο σύνολο κανόνων. Θα μπορούσατε να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με μοναδικό περιεχόμενο και συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά τα τελευταία δύο χρόνια. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό δεν είναι πλέον αρκετό. Αυτή τη σεζόν, η νίκη έχει να κάνει με το τεχνικό SEO.

Ένα μεγάλο μέρος αυτής της στρατηγικής είναι τα λεγόμενα web crawlers, γνωστά και ως web spiders.

Οι μεγάλες και οι μικρές επιχειρήσεις γνωρίζουν ήδη ότι οι ανιχνευτές ιστού είναι απαραίτητοι για να παραμείνουν σχετικοί και να νικήσουν τον ανταγωνισμό. Ωστόσο, δεν γνωρίζει κάθε υπεύθυνος λήψης αποφάσεων στον τομέα αυτό ακριβώς τι είναι ή τι κάνει, ή, εν προκειμένω, πώς να επιλέξει τον καλύτερο ανιχνευτή ιστού για το 2022.Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι ο ανιχνευτής Ιστού;

Τα προγράμματα ανίχνευσης ιστού είναι αυτοματοποιημένα σενάρια, προγράμματα ή εργαλεία που ανιχνεύουν τον ιστό για πολύτιμα δεδομένα.

Προτού η ανίχνευση γίνει mainstream, η πρακτική χρησιμοποιήθηκε από τις μηχανές αναζήτησης για γρήγορη ανάγνωση και ευρετηρίαση ιστότοπων για ερωτήσεις χρηστών. Οι μηχανές αναζήτησης εξακολουθούν να χρησιμοποιούν προγράμματα ανίχνευσης για τον ίδιο σκοπό – για να τις βοηθήσουν να αρχειοθετήσουν, να κατηγοριοποιήσουν και να ταξινομήσουν ιστότοπους χρησιμοποιώντας πολλά διαφορετικά κριτήρια.

Ωστόσο, οι ανιχνευτές δεν χρησιμοποιούνται πλέον μόνο από τους γίγαντες της βιομηχανίας. Οι ανταγωνιστικές επιχειρήσεις έχουν υιοθετήσει αυτήν την τεχνολογία, ξεκινώντας γρήγορα μια ολόκληρη σειρά νέων εφαρμογών. Διαβάστε παρακάτω εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ανίχνευση ιστού: τι είναι ο ανιχνευτής ιστού και πώς λειτουργεί; – Blog | Oxylabs

.

Πώς τα προγράμματα ανίχνευσης βοηθούν τις εταιρείες να αναπτυχθούν

Ως hack για την ανάπτυξη της επιχείρησης, οι ανιχνευτές ιστού μπορούν να βοηθήσουν τις εταιρείες να αποκτήσουν διάφορους τύπους δεδομένων σε μια μυριάδα διαφορετικών σεναρίων. Κάθε στρατηγική που βασίζεται σε ανάλυση και απαιτεί ολοκληρωμένη έρευνα μπορεί πλέον να αυτοματοποιηθεί χρησιμοποιώντας προγράμματα ανίχνευσης ιστού, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Για παράδειγμα, τα προγράμματα ανίχνευσης μπορούν να βοηθήσουν σε:

  • Ανίχνευση τοποθεσιών τοποθέτησης θέσεων εργασίας για δημιουργία δυνητικών πελατών B2B.
  • Συλλογή πολύτιμων δεδομένων για τους ανταγωνιστές και τις τάσεις.
  • Αναζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα φόρουμ για αναφορές επωνυμίας.

Το πιο σημαντικό, τα προγράμματα ανίχνευσης ιστού συμβάλλουν στη βελτίωση της ορατότητας του ιστότοπου.

Είτε πρόκειται για τον κλάδο είτε για εξειδικευμένη εταιρεία, κάθε σύγχρονη επιχείρηση πρέπει να διατηρεί συνεχώς τον ιστότοπο της εταιρείας υγιή και βελτιστοποιημένο για αναζήτηση. Προτού οι ανιχνευτές ιστού της Google σαρώσουν τον ιστότοπό σας για ευρετηρίαση και κατάταξη, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα ανίχνευσης για να κάνει το ίδιο.

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να διορθώσετε όλα τα πιθανά σφάλματα εγκαίρως για την κατάταξη SERP. Δεν είναι υπερβολή ότι το SERP μπορεί να κάνει ή να χαλάσει την επιχείρησή σας. Εάν ο ιστότοπός σας δεν εμφανίζεται ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google για λέξεις-κλειδιά και φράσεις που σχετίζονται με την επιχείρησή σας, τότε κανείς δεν θα μπορεί να σας βρει. Ευτυχώς, τα προγράμματα ανίχνευσης ιστού μπορούν να σας βοηθήσουν να πλησιάσετε στην κορυφή.

Τα 3 κορυφαία προγράμματα ανίχνευσης ιστού το 2022

Οι ανιχνευτές Ιστού διατίθενται σε πολλές επιλογές, καλύπτοντας όλες τις διαφορετικές ανάγκες των αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων. Ορισμένα επικεντρώνονται στην ποσότητα και την επεκτασιμότητα, ενώ άλλα παρέχουν πρόσθετα χαρακτηριστικά για την ανάλυση δεδομένων. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε εσωτερικό λογισμικό ή λογισμικό που βασίζεται σε cloud.

Ακολουθούν τα 3 κορυφαία εργαλεία ανίχνευσης ιστού για το 2022:

Netpeak Spider

Το Netpeak Spider είναι ένα «εργαλείο επιτραπέζιου υπολογιστή για καθημερινούς ελέγχους SEO, γρήγορο έλεγχο ζητημάτων, ολοκληρωμένη ανάλυση και απόξεση ιστοτόπων», που λίγο πολύ τα λέει όλα.

Εκτός από τη διατήρηση της υγείας του ιστότοπού σας – κάτι που συνεπάγεται τακτικούς ελέγχους για κατεστραμμένους συνδέσμους, διπλό περιεχόμενο και άλλα – το Netpeak Spider συλλέγει και οργανώνει δεδομένα ιστότοπου με ευκολία. Σας επιτρέπει να ξύνετε και να εξαγάγετε από τεράστιους ιστότοπους και να τμηματοποιείτε τις γνώσεις σας.

Η τμηματοποίηση δεδομένων είναι αναμφισβήτητα το πιο βολικό χαρακτηριστικό του Netpeak και ξεχωρίζει αυτό το εργαλείο από τους ανταγωνιστές του.

Καθώς η ευκολία στη χρήση, η λειτουργικότητα, η υποστήριξη πελατών και η τιμολόγηση περιλαμβάνονται στη λίστα με τα πλεονεκτήματα των χρηστών του Netpeak, το μόνο μειονέκτημα που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε είναι η έλλειψη έκδοσης λογισμικού του Mac.

WebHarvy

Παρέχοντας μια αρκετά καλή εναλλακτική στο Netpeak, το WebHarvy είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο ανίχνευσης ιστού που παραθέτει όλες τις απαραίτητες δυνατότητες για την εξαγωγή δεδομένων.

Αυτό περιλαμβάνει αναγνώριση προτύπων δεδομένων και εύκολη εξαγωγή σε πολλαπλές βάσεις δεδομένων. Σας επιτρέπει επίσης να ανιχνεύετε διάφορους ιστότοπους ταυτόχρονα και να αφαιρείτε δεδομένα από κατηγορίες και υποκατηγορίες εντός ιστότοπων, κάτι που είναι εξαιρετικά χρήσιμο. (Διαβάζετε τα κορυφαία 3 εργαλεία ανίχνευσης ιστού για το 2022)

Σύμφωνα με ικανοποιημένους χρήστες, η μεγαλύτερη δύναμη του WebHarvy είναι η διαισθητική διεπαφή του, η οποία δεν απαιτεί τεχνικές γνώσεις. Τούτου λεχθέντος, πολλοί δυσαρεστημένοι χρήστες ανέφεραν το ίδιο πράγμα ως το κύριο ελάττωμά του. Όταν οι κριτικές προκαλούν σύγχυση, το καλύτερο είναι να το δοκιμάσετε μόνοι σας.

Βάτραχος που ουρλιάζει

Μιλώντας για να το δοκιμάσετε μόνοι σας, μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε Βάτραχος που ουρλιάζει . Αυτός ο ανιχνευτής ιστότοπου προσφέρει έως και 500 διευθύνσεις URL δωρεάν, παρέχοντας έναν τρόπο για αρχάριους να εξοικειωθούν με αυτήν την τεχνολογία.

Ευτυχώς, το Screaming Frog είναι τόσο καλό που οι περισσότεροι χρήστες τελικά πληρώνουν για αυτό.

Στην πιο ωραία του κατάσταση, το Screaming Frog σάς επιτρέπει να βλέπετε διευθύνσεις URL αποκλεισμένες από το robots.txt (αυτό είναι πολύ σημαντικό αν είστε νέοι στην ανίχνευση ιστού), να προγραμματίζετε ελέγχους και να συγκρίνετε τι έχει αλλάξει μεταξύ των ανιχνεύσεων.

Μια συναρπαστική δυνατότητα οπτικοποίησης οργανώνει επίσης εσωτερικούς συνδέσμους και δομή URL σε διαγράμματα και γραφήματα για ευκολότερη ανάλυση.

Όσο για τα μειονεκτήματα, η διεπαφή του Screaming Frog θα μπορούσε να είναι λίγο λιγότερο εκφοβιστική.

συμπέρασμα

Η ανίχνευση ιστότοπου δεν είναι μόνο ένας έξυπνος νέος τρόπος για να μεταμορφώσετε την επιχείρησή σας. Γίνεται απόλυτη αναγκαιότητα, ειδικά για εταιρείες που προσπαθούν να περιηγηθούν σε ανταγωνιστικά τοπία.

Τα καλά νέα είναι ότι οι ανιχνευτές ιστοτόπων είναι εύκολο να βρεθούν. Τώρα που καταλαβαίνετε τι είναι ο ανιχνευτής ιστού και έχετε δει την προσφορά, η επιλογή των καλύτερων εργαλείων για τις ανάγκες σας δεν θα πρέπει να είναι δύσκολη. Σε περίπτωση που το τεχνικό SEO εξακολουθεί να ακούγεται πολύ περίπλοκο, σκεφτείτε να συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Ένας καλός ανιχνευτής μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί, αλλά δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του.