Ταινίες Anywhere/Ενεργοποίηση

Ταινίες Anywhere/Ενεργοποίηση

Οι ταινίες γίνονται οπουδήποτε/ενεργοποιούνται; Αναζητάτε έναν οδηγό για υπηρεσίες ταινιών; Έχετε εντοπίσει το σωστό άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να γνωρίζετε κάθε λεπτομέρεια.

Οι άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες βασίζονται σε μεγάλο βαθμό σε αυτές τις υπηρεσίες ροής για την ψυχαγωγία τους. Ορισμένες από αυτές τις υπηρεσίες κοστίζουν μηνιαία συνδρομή, ενώ άλλες είναι δωρεάν διαθέσιμες. Εάν προτιμάτε την τελευταία υπηρεσία, αυτός ο ιστότοπος θα είναι εξαιρετικός για εσάς.

Πίνακας περιεχομένωνΤι είναι οι ταινίες οπουδήποτε/ενεργοποιούνται;

Το Movies anywhere είναι μια νέα πλατφόρμα της Walt Disney και παρέχει υπηρεσίες ψυχαγωγίας σε διάφορες χώρες παγκοσμίως. Είναι μια υπηρεσία που βασίζεται σε σύννεφο ως ψηφιακό ντουλάπι. Μπορείτε να κάνετε ροή και να απολαύσετε το περιεχόμενό τους σε smartphone, tablet, smart TV, επιτραπέζιους υπολογιστές κ.λπ.

Είναι μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες ροής που φέρνει το καλύτερο περιεχόμενο από τη Disney. Το περιεχόμενο της πλατφόρμας διατίθεται από τις κορυφαίες μάρκες παραγωγής όπως η Disney, η Warner Bros, η Sony Pictures, η Universal Pictures.

Η αρχική τους σελίδα έχει ένα πολύ καλά συντηρημένο μπροσούρα για να σας βοηθήσει να βρείτε τις τάσεις της Disney, σειρές ιστού από διάφορες πλατφόρμες, κινούμενα σχέδια, δημοφιλή ντοκιμαντέρ.

Δεν υπάρχει επιπλέον κόστος για την ενεργοποίηση αυτών των υπηρεσιών. χρειάζεται να πληρώσετε μόνο μία φορά στον συνδρομητή σας. Πρόκειται για αρκετές βιτρίνες που

θα σας παρέχει το περιεχόμενό τους:
 • Fandango ΤΩΡΑ
 • Google play ταινία
 • Ταινίες και τηλεόραση της Microsoft
 • Vudu
 • Υπηρεσία Verizon Fios TV
 • βίντεο της amazon
 • Xfinity

Ποια είναι η διαδικασία για την ενεργοποίηση των υπηρεσιών;

Θέλετε να μάθετε για ταινίες οπουδήποτε/ να ενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες;

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να εγγραφείτε:

 • Η έξυπνη τηλεόρασή σας πρέπει να έχει σύνδεση στο διαδίκτυο για περιήγηση και ενεργοποίηση των υπηρεσιών.
 • Για ενεργοποίηση, επισκεφτείτε το https://moviesanywhere.com/explore, using the search bar, and load the website completely.
 • Η ιστοσελίδα που φορτώθηκε θα έχει μια επιλογή εγγραφής. Κάντε κλικ στο κουμπί και φορτώστε την επόμενη σελίδα. >>Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας σε αυτήν την ιστοσελίδα.
 • Συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης με τα σωστά στοιχεία και πατήστε συνέχεια.
 • Ο λογαριασμός των ταινιών σας οπουδήποτε δημιουργείται. Εάν έχετε δημιουργήσει έναν λογαριασμό νωρίτερα τότε, μπορείτε να συνδεθείτε σε αυτόν.
 • Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να ενεργοποιήσετε αυτές τις υπηρεσίες στο κινητό σας. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Playstore και πληκτρολογήστε την εφαρμογή ταινίες οπουδήποτε.
 • Κατεβάστε την εφαρμογή με επιτυχία και θα εγκατασταθεί αυτόματα στο κινητό σας.
 • Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή και, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό.
 • Αφού δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας, μπορείτε να συνδεθείτε στην Smart TV σας. Πρέπει να εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.
 • Επιστρέψτε στην smart TV σας και χρησιμοποιήστε το firestick σας για να κατεβάσετε την εφαρμογή. Θα λάβετε έναν κωδικό ενεργοποίησης που πρέπει να εισαγάγετε στο πρόγραμμα περιήγησης.
 • Χρησιμοποιήστε το κινητό σας για να ανοίξετε ταινίες οπουδήποτε. Στη συνέχεια, θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας και να εισαγάγετε τον κωδικό ενεργοποίησης.
 • Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να συγχρονίσετε τις πληροφορίες.
 • Στη συνέχεια, οι υπηρεσίες θα ενεργοποιηθούν αμέσως και, μπορείτε να απολαύσετε το περιεχόμενο σε οποιαδήποτε από τις συσκευές.

Εάν έχετε περαιτέρω απορίες, ανατρέξτε στον ιστότοπό τους για περισσότερες πληροφορίες.

Είναι νόμιμο;

Η πλατφόρμα είναι μέρος της αξιόπιστης μάρκας Disney και, δεν υπάρχει αμφιβολία για τη νομιμότητά της. Κάναμε μια ολοκληρωμένη ανάλυση της εφαρμογής και διαβάσαμε τους όρους και τις πολιτικές της.

Διαβάσαμε επίσης αρκετές κριτικές και, η εφαρμογή είναι ασφαλής στη χρήση, αλλά συνιστούμε πάντα στους αναγνώστες μας να περάσουν από την πλατφόρμα πριν συνδεθούν μαζί τους. Ο βαθμός ασφάλειάς τους είναι 39,7/100 και, θα προτείνουμε στους χρήστες να είναι προσεκτικοί κατά τη σύνδεση μαζί τους.

Το περιεχόμενο που διατίθεται στην πλατφόρμα ροής είναι κορυφαίας επωνυμίας και πιο πρόσφατο. Λόγω αυτού, έχει δημιουργήσει επιρροή έμπιστων πελατών που προτιμούν ταινίες οπουδήποτε/ενεργοποιούν υπηρεσίες.

Αυτό το άρθρο θα παρέχει μια εικόνα για τις υπηρεσίες τους και δεν υποστηρίζει κανέναν από τους ισχυρισμούς τους.

Ποιες είναι οι κριτικές χρηστών;

Οι ταινίες οπουδήποτε είναι από τις πολύ λίγες νόμιμες πλατφόρμες που παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες ροής. Ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2020 και, οι περισσότεροι από τους πελάτες έπρεπε να στραφούν από την Disney σε αυτήν την πλατφόρμα για καλύτερο περιεχόμενο.

Έχει βαθμολογηθεί με 4 αστέρια από τους πελάτες επειδή του λείπουν κάποια εργαλεία όπως η υποστήριξη 4k στις ταινίες. Αλλά συνολικά, οι κριτικές είναι θετικές και συνιστούμε στους αναγνώστες μας να τις διαβάσουν πριν συνδεθούν με ταινίες οπουδήποτε/ενεργοποιηθούν.

Βρήκαμε μια ανάμεικτη ανταπόκριση στις ανοιχτές πλατφόρμες, αλλά οι περισσότεροι πελάτες έμειναν ικανοποιημένοι. Εκτιμούν το γεγονός ότι μπορούν να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ταινίες χρησιμοποιώντας το πυροβόλο τους. Μερικοί άνθρωποι ήταν δυσαρεστημένοι επειδή δεν μπορούσαν να κατανοήσουν την εφαρμογή και δεν ήξεραν πώς να τη χρησιμοποιήσουν.

συμπέρασμα

Με τόσο μεγάλο ανταγωνισμό στην επιχείρηση ροής, πρέπει να προσπαθήσουν να αποδώσουν καλύτερα για να επιτύχουν σε αυτόν τον επιχειρηματικό τομέα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ταινίες οπουδήποτε/ενεργοποιούν μια παγκόσμια πλατφόρμα με πολύ περιεχόμενο, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Πρέπει να συγκεντρώσετε τις κατάλληλες γνώσεις για να κάνετε την καλύτερη χρήση των υπηρεσιών τους.

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ Όχι
Βαθμολογία εμπιστοσύνης 38,7/100
Κριτικές πελατών Ναί
Κρυπτογράφηση SSL Ναί

Συνιστούμε να κάνετε έρευνα ιστορικού για τους ισχυρισμούς τους στο τέλος σας και μόνο τότε να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες τους. Θυμηθείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας.