Turbowarp Ανάμεσά μας

Turbowarp Ανάμεσά μας

Μάθετε οτιδήποτε για turbowarp ανάμεσά μας; Ανάμεσά μας είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι, αλλά το turbo warp είναι διαφορετικό.

Το Turbowarp είναι ένα νέο χαρακτηριστικό σε αυτήν τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών. Διάφορα δημοφιλή παιχνίδια συνεργάζονταν μαζί του και μπήκαν σε έναν θανατηφόρο συνδυασμό. Η κύρια εστίασή μας είναι ανάμεσά μας.

Αφού υποθέσαμε το πρόβλημά σας, σχεδιάσαμε να δημιουργήσουμε ένα γόνιμο άρθρο για να σας εκπαιδεύσουμε σχετικά με αυτό το θέμα. Θα εξηγήσουμε τα πάντα για το turbo warp, το αντίστοιχο παιχνίδι, τους διαφορετικούς διακομιστές τους και άλλα τέτοια πράγματα. Πολλά είδη σας περιμένουν στην ουρά και μείνετε μαζί μας μέχρι το τέλος για να μάθετε τα πάντα.Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι το turbo wrap;

Το Turbowarp είναι μια νέα ιδέα σε ολόκληρο τον κόσμο του gaming. Πρώτα πρέπει να είστε ξεκάθαροι σχετικά με την ιδέα του turbo warp. Αυτό το παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι scratch mod και αυτό βοηθά το παιχνίδι να κινείται πιο γρήγορα με το συνδυασμό Javascript.

Υπάρχουν διάφορα αναγνωριστικά έργου διαθέσιμα για αυτό το στάδιο και μπορούμε να μοιραστούμε μερικά από αυτά μαζί σας για να καθαρίσουμε το όραμά σας. Η ομάδα του Holidaymount.com θα μοιραστεί σύντομα πληροφορίες σχετικά με το turbowarp μεταξύ μας στα περαιτέρω τμήματα μας.

Μια λεπτομερής λίστα με τα διαθέσιμα αναγνωριστικά έργου.

 • Περίπατος με ακτίνες Χριστουγέννων.
 • 3D επεξεργαστής.
 • Εξομοιωτής λίστας 2.0.
 • Το τούνελ του Dave's Tube.
 • Περπάτημα 2,0 ακτίνων.

Δείτε επίσης: www.roblox.con/redeem Free Robux Generator List 2022

Τι υπάρχει ανάμεσά μας;

Αυτό είναι ένα διαδικτυακό δωρεάν βιντεοπαιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2016. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό μέσω συστημάτων υπολογιστή, Android και iOS. Αυτό είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες.

Το κρίσιμο χαρακτηριστικό αυτού του παιχνιδιού είναι ότι μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι με τους φίλους σας και άλλους αγνώστους στον κόσμο του gaming. Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι μόνο με τέσσερις ή δέκα παίκτες σύμφωνα με τους κανόνες τους.

Εδώ σε αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες βοηθούν ως συμπαίκτης του πληρώματος ή ως απατεώνες. Σε αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες έχουν ορισμένες εργασίες που έχουν ανατεθεί να ολοκληρώσουν πριν από την ώρα αναχώρησης του διαστημόπλοιου.

Ως εχθρός, υπάρχει επίσης ένας απατεώνας που προσπαθούσε συνεχώς να σκοτώσει άλλους στο πλοίο σε αυτό το παιχνίδι. Για να πετύχετε τον νικητήριο τίτλο, πρέπει να επιβιώσετε στο τέλος του παιχνιδιού και να ολοκληρώσετε όλες τις εργασίες ή να ανακαλύψετε τον εχθρό απατεώνα και να τον σκοτώσετε.

Turbo warp between us διακομιστής 2

Σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να βρείτε τρεις διαφορετικούς διακομιστές. Ο διακομιστής 2 είναι ο πιο δημοφιλής.

Η δουλειά και η δύναμη αυτού του διακομιστή είναι απίστευτα. Όλες οι διαθέσιμες λειτουργίες είναι αρκετά αξιόλογες και αυξάνουν ομαλά την ταχύτητα του παιχνιδιού.

Ο διακομιστής είναι γεμάτος; Παίξτε στον διακομιστή 2! Σύνδεσμος:

https://scratch.mit.edu/projects/432072522/

Turbowarp Server 2:

https://turbowarp.org/432072522?hqpen&interpolate

Turbowarp between us διακομιστής 3

Εκτός από τον διακομιστή δύο, αυτός ο διακομιστής 3 έχει μερικά επιπλέον πρόσθετα, και επίσης, υπάρχει μια μοναδική σκοτεινή λειτουργία διαθέσιμη για τα παιχνίδια. Εκτός από αυτή τη δυνατότητα, όλα είναι ίδια με τον διακομιστή 2.

Όλες οι πρόσθετες λειτουργίες, οι δυνατότητες επεξεργασίας είναι εκεί για χρήση. Ωστόσο, η ταχύτητα είναι λίγο αδύναμη σε αυτόν τον διακομιστή.

Για να παίξετε online, πρέπει να έχετε την κατάσταση «Scratcher». Εάν δεν το έχετε, μπορείτε ακόμα να παίξετε στο TurboWarp. Σύνδεσμος:

https://turbowarp.org/523967150?hqpen&interpolate

Τούρμπο στημόνι διακομιστής μεταξύ μας 1

Ο διακομιστής 1 είναι ο λιγότερο δημοφιλής μεταξύ όλων. Οι πρόσθετες πρόσθετες λειτουργίες και άλλες συμπληρωματικές λειτουργίες δεν είναι ευρέως διαθέσιμες και επαρκή δεδομένα σχετικά με αυτόν τον διακομιστή δεν είναι επίσης διαθέσιμα.

Δείτε επίσης: Κανόνας 34 της Roblox Λίστα δωρεάν γεννητριών Robux

Ποια είναι η διαδικασία του παιχνιδιού;

Εδώ η ομάδα του Holidaymount.com αποκαλύπτει ολόκληρη τη διαδικασία του παιχνιδιού turbowarp ανάμεσά μας.

 • Ο οικοδεσπότης πρέπει να κάνει κλικ στο κουμπί 'έναρξη' για να ξεκινήσει το παιχνίδι. Στην αρχή ενός παιχνιδιού, σε κάθε παίκτη ανατίθεται ο ρόλος 'Crewmate' ή 'Impostor'.
 • Θα υπάρχουν δύο απατεώνες σε δωμάτια με περισσότερους από έξι παίκτες, και θα υπάρχουν δύο απατεώνες – σε μικρότερους χώρους, θα υπάρχει ένας απατεώνας.
 • Οι συνεργάτες του πληρώματος πρέπει να ολοκληρώσουν εργασίες, να αναφέρουν πτώματα και να εκδιώξουν τον απατεώνα.
 • Μπορούν επίσης να ελέγξουν τον πίνακα διαχειριστή για να αναζητήσουν ύποπτη δραστηριότητα. Οι απατεώνες υποτίθεται ότι συνδυάζονται με το πλήρωμα, προσποιούνται ότι εκτελούν εργασίες και σκοτώνουν την ομάδα.
 • Μπορούν επίσης να περάσουν κρυφά μέσα από αεραγωγούς. Το παιχνίδι τελειώνει μόλις πεθάνουν όλοι οι απατεώνες ή υπάρχουν τόσοι ζωντανοί απατεώνες όσο και οι συνάδελφοι του πληρώματος.
 • Δύο άνθρωποι πρέπει να πιέσουν τα χέρια τους στα διαφορετικά σημεία για να σταματήσουν το σαμποτάζ του αντιδραστήρα. Για να σταματήσετε το σαμποτάζ O2, ο κωδικός πρέπει να εισαχθεί και στα δύο σημεία.

συμπέρασμα

Εδώ είναι όλα τα διαθέσιμα δεδομένα σχετικά με αυτό το παιχνίδι και τις δυνατότητες παιχνιδιού του. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να λύσετε τις απορίες σας. Η ομάδα του Holidaymount.com προσπάθησε να συγκεντρώσει όλες τις πιθανές λεπτομέρειες σχετικά με αυτό και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό το παιχνίδι χωρίς άγχος.

Εάν θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με το turbowarp μεταξύ μας, το πλαίσιο σχολίων μας είναι ευρέως ανοιχτό και μοιραστείτε τις σκέψεις σας εκεί.