Venmo απάτη με κείμενο χρήστη

Venmo απάτη με κείμενο χρήστη

Με επίγνωση του Απάτη κειμένου χρήστη Venmo; Είστε τακτικός χρήστης του Venmo. Αναμενόμενα, ακούσατε κάτι ύποπτο για αυτήν την εταιρεία. Είστε ακριβώς στο σημείο για να μάθετε την απάντηση. Πρόσφατα πολλά παράπονα προκύπτουν κατά της Venmo. Και μιλάμε για όλες αυτές τις περιπτώσεις και προβλήματα σε αυτό το άρθρο.

Η Venmo είναι μια φημισμένη μάρκα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η PayPal κατείχε αυτό το εμπορικό σήμα. Καθώς η κοινότητά μας είναι πλέον ουσιαστικά συγκεντρωμένη, η συναλλαγή χρημάτων πρέπει να γίνει σχεδόν. Υπάρχουν πολλές μάρκες διαθέσιμες στο Διαδίκτυο που προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες. Αλλά το βασικό ερώτημα είναι αν είναι ασφαλή ή όχι. Θα επικεντρωθούμε στο Venmo σήμερα.

Πίνακας περιεχομένωνΤι είναι το Venmo;

Η Venmo είναι μια μάρκα με έδρα τη Νέα Υόρκη. Αυτή η εταιρεία ξεκίνησε το ταξίδι της το 1998. Ο κύριος ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας είναι η PayPal. Αυτή η εταιρεία είναι ένας ιστότοπος κοινωνικών πληρωμών.

Με τη βοήθεια αυτού του ιστότοπου, μπορείτε να μοιραστείτε την πληρωμή σας με την οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς. Ο προηγούμενος χειρίστηκε τότε συναλλαγές 159 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Είναι μια αξιόπιστη εταιρεία εκατομμυρίων πελατών όλα αυτά τα χρόνια στις Η.Π.Α. Πρόσφατα ήταν αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα

και παράπονα.

Τώρα ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε την απάτη κειμένου χρήστη Venmo . Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τα επερχόμενα τμήματα για να αποφύγετε τέτοιες απάτες.

Τι είναι η απάτη Venmo;

Το όνομα του Venmo μπλέκεται σε πολλές διαμάχες αυτές τις μέρες. Σε βάρος τους έχουν υποβληθεί εκατοντάδες καταγγελίες. Σύμφωνα με την έρευνά μας, υπάρχουν τέσσερις τύποι απάτης που αναφέρονται παρακάτω:

 • Η απάτη με γραπτά μηνύματα Venmo.
 • Η ψεύτικη απάτη πώλησης.
 • Η απάτη μεταφοράς χρημάτων.
 • Η αυτοπροσώπως απάτη.

Τι είναι μια απάτη κειμένου χρήστη Venmo;

Από αυτούς τους τέσσερις τύπους, η πιο επικίνδυνη και ευρέως διαδεδομένη απάτη είναι η απάτη κειμένου Venmo. Το αναλύουμε από πάνω προς τα κάτω και παρουσιάζουμε λεπτομερείς πληροφορίες για να σας ενημερώσουμε για τέτοια σκάνδαλα. Ορισμένες απάτες σάς στέλνουν ένα μήνυμα κειμένου ή ένα μήνυμα push στο τηλέφωνό σας με διάφορα είδη συνδέσμων.

Αντιγράφουν ακόμη και ολόκληρη τη μορφή σε κείμενο Venmo και την εφαρμόζουν με επιτυχία για να σας εξαπατήσουν. Αλλά βρίσκουμε ορισμένα συγκεκριμένα πράγματα που διακρίνουν αυτά τα κείμενα απάτης από το άλλο νόμιμο κείμενο.

Ποια είναι η διαδικασία της απάτης κειμένου;

Ερευνήσαμε τη μορφή απάτης κειμένου χρήστη Venmo και ετοιμάσαμε έναν λεπτομερή οδηγό βήμα προς βήμα για τη διαδικασία τους εδώ.

 • Πρώτον, έστειλαν ένα μήνυμα κειμένου λέγοντας ότι ο λογαριασμός σας θα απενεργοποιηθεί σε λίγες μέρες.
 • Εάν θέλετε να ακυρώσετε τη δυνατότητα απενεργοποίησης λογαριασμού, πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας μέσω του παρακάτω συνδέσμου.
 • Αφού ανοίξετε τον σύνδεσμο, πρέπει να δώσετε τον αριθμό του κινητού σας, τον κωδικό πρόσβασης, τα στοιχεία της τραπεζικής σας κάρτας για να συνδεθείτε.
 • Έτσι πήραν όλες τις πληροφορίες σας και έχουν την ευκαιρία να σας ληστέψουν.

Λεπτομέρειες συμβόλων μετοχών της Venmo:

σύμβολο μετοχής PYPL
Όνομα μετοχής PaypalholdingsINC .
Τιμή μετοχής 268,89
Αλλαγή μετοχών +1,65%
Αλλαγή% +0,58%

Πώς να αποφύγετε αυτές τις απάτες;

Εκτός από τον τρόπο αναγνώρισης, καταλήξαμε στον τρόπο αποτροπής του κειμένου χρήστη Venmo με επιτυχία.

Πρέπει να ελέγξετε ξανά τη μορφή και στη συνέχεια να προχωρήσετε με αυτήν. Ο διπλός έλεγχος είναι κρίσιμος. Μην κάνετε ένα βήμα μπροστά σε αυτό εάν βρείτε κάτι στο κείμενο:

 • Ο τομέας φαίνεται ύποπτος.
 • Είναι μικρό σε μέγεθος και δεν μπορείτε να δείτε πού οδηγεί.
 • Η διεύθυνση URL έχει πολλά τυπογραφικά λάθη.
 • Το λάβατε μέσω αυτόκλητων DM, email ή τυχαίων μηνυμάτων.
 • Ελέγξτε ξανά την επωνυμία και το όνομα του ενδιαφερόμενου ατόμου.

Υποφέρατε από τις εμπειρίες των ανθρώπων με αυτήν την απάτη;

Βρήκαμε πολλές νέες περιπτώσεις παρόμοιες με τέτοιες μορφές. Προσπαθούμε να παρουσιάσουμε μερικές ξεκαρδιστικές εμπειρίες υπαρχόντων πελατών παρακάτω.

Η Aurelia είπε,

«Είμαι τόσο ανόητος που εμπιστεύομαι κάθε κείμενο και πέφτω στην παγίδα τους, έχασα τα περισσότερα χρήματα και δεν ξέρω τι να κάνω τώρα».

Ο Τζέικ είπε,

«Για όνομα του Θεού δεν έκανα κλικ στον σύνδεσμο. Ένας φίλος μου μπήκε σε αυτό και μπήκε στον σύνδεσμο και έχασε όλο το τραπεζικό του υπόλοιπο μέσα σε ένα δευτερόλεπτο.»

Η Κλάρα είπε,

«Αυτό δεν είναι σκάνδαλο της μάρκας. Κάποιες ομάδες απατεώνων το κάνουν για να ληστέψουν αθώους ανθρώπους».

Συμπέρασμα:

Προσπαθούμε να καλύψουμε όλες τις αναμενόμενες περιοχές των απατών κειμένου χρήστη Venmo στο άρθρο μας. Ας ελπίσουμε ότι τώρα οραματίζεστε την πραγματική εικόνα της απάτης. Να είστε ενήμεροι για τέτοια μυστηριώδη κείμενα και να διαδώσετε την ευαισθητοποίηση στη γνωστή σας ομάδα ανθρώπων.

Μπορείτε να μοιραστείτε τις ιστορίες σας σχετικά με αυτά τα περιστατικά στην παρακάτω ενότητα σχολίων και να μας πείτε τις σκέψεις σας. Μείνετε συνδεδεμένοι για περισσότερες τέτοιες ενημερώσεις.