vinautochecks.com

vinautochecks.com

Σχεδιάζετε να κάνετε μια μεταχειρισμένη αγορά σε ένα όχημα σύντομα. Θυμηθείτε να κάνετε μια αναζήτηση ιστορικού σχετικά με τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Για να σας βοηθήσουμε σε αυτήν την εργασία, έχουμε στη βοήθειά σας τον ιστότοπο vinautochecks.com.

Οι πελάτες με έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες δέχονται πολύ συχνά απάτη κατά την αγορά ενός μεταχειρισμένου οχήματος. Αλλά με την αλλαγή των καιρών, υπάρχουν πολλές πλατφόρμες διαθέσιμες σήμερα που παρέχουν υπηρεσίες σε αυτόν τον τομέα. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τα πάντα λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχονται και τα πακέτα που υπάρχουν.

Πίνακας περιεχομένωνΤι είναι το vinautochecks.com;

Το Vinautochecks είναι μια διαδικτυακή πύλη που βοηθά τους χρήστες να κάνουν έρευνα ιστορικού για το όχημα που σχεδιάζουν να αγοράσουν. Παρέχουν λεπτομερείς προδιαγραφές και το ιστορικό του οχήματος.

Παρέχουν πληροφορίες για το όχημα με βάση το ιστορικό VIN. Το ιστορικό προστατεύει τον πελάτη από πιθανές δόλιες αγορές όπως κλεμμένα οχήματα από μεταπώληση κ.λπ.

Παρέχουν ακριβείς και αξιόπιστες πληροφορίες για κάθε όχημα.

Συνιστάται να ελέγχετε πάντα το ιστορικό του οχήματος εάν κάνετε μια μεταχειρισμένη αγορά για να σταματήσετε να βρίσκεστε σε οποιαδήποτε δυσμενή κατάσταση.

Πώς να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες στον ιστότοπο;

Ακολουθήστε τα πολύ απλά βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες για το όχημα που πρόκειται να αγοράσετε.

 • Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι εξοπλισμένη με σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο.
 • Στη συνέχεια, εισαγάγετε τη διεύθυνση web www.vinautochecks.com in the designated place.
 • Αφήστε την ιστοσελίδα να φορτώσει με επιτυχία.
 • Στη συνέχεια, συμπληρώστε τη φόρμα που παρέχεται στον ιστότοπο και υποβάλετέ την.
 • Θα επαληθεύσουν όλα τα στοιχεία του οχήματος πριν ο πελάτης κάνει οποιαδήποτε αγορά.
 • Παρέχουν επίσης βασικές πληροφορίες για το όχημα για να ξεκινήσουν οι πελάτες τους πριν συντάξουν την πλήρη αναφορά.
 • Στη συνέχεια παρέχουν τη λεπτομερή αναφορά VIN στη διεύθυνση email των πελατών αμέσως.
 • Στη συνέχεια, δώστε τα στοιχεία VIN του οχήματος για το οποίο θέλετε τις πληροφορίες.
 • Θα συντάξουν τα αρχεία του οχήματος για τον πελάτη.

Ποιες λεπτομέρειες παρέχει το vinautochecks.com με την έρευνά του;

Εάν σχεδιάζετε να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες τους, αυτές οι πληροφορίες καλύπτονται σε όλα τα πακέτα που προσφέρουν.

 • Καλύπτουν την έκθεση οχημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 • Οι προδιαγραφές του συγκεκριμένου οχήματος.
 • Παρέχουν επίσης το ιστορικό τίτλων DMV.
 • Η κατάσταση ανάκλησης ασφαλείας.
 • Παραθέτουν το διαδικτυακό ιστορικό του οχήματος.
 • Παρέχουν επίσης πληροφορίες για σκουπίδια και διάσωσης.
 • Περιλαμβάνονται όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες για τα ατυχήματα.

Τι είναι τα πακέτα που προσφέρουν;

Αυτοί προσφέρει πολλά πακέτα για διαφορετικές τιμές. Παρακάτω αναφέρονται όλα τα πακέτα με τις τιμές τους. Έχουμε επίσης παράσχει πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των οχημάτων που καλύπτονται σε κάθε πακέτο.

Πακέτο Τιμή Αριθμός καλυμμένων οχημάτων
Βασικός 28,95 $ 1 όχημα
Ασήμι 38,95 $ 2 οχήματα
Χρυσός 64,95 $ 5 οχήματα
Πλατίνα 102,95 $ 10 οχήματα
Διαμάντι 158,95 $ 25 οχήματα
Εκτελεστικός 258,95 $ 50  οχήματα

Είναι το vinautochecks.com νόμιμο ή όχι;

Με τη βοήθεια όλων των δεδομένων που συλλέξαμε σε πολλές πλατφόρμες χρησιμοποιήθηκαν για την κατάταξη του ιστότοπου και βγήκε 26,5 στα 100. Αυτή η κατάταξη τοποθετεί τον ιστότοπο κάτω από το ύποπτο και αμφίβολο ραντάρ. Θεωρούμε τον ιστότοπο μη ασφαλή στη χρήση. Η κατάταξη των επιχειρήσεων τους ήταν επίσης η ίδια. Ο δείκτης εμπιστοσύνης του ιστότοπου είναι πολύ χαμηλός και δεν συνιστούμε καμία σχέση με αυτούς.

Το domain είναι πολύ νέο και έχει καταχωρηθεί πρόσφατα, κάτι που μπορεί να είναι ένας από τους πιθανούς λόγους πίσω από τη χαμηλή κατάταξη. Προτιμούμε να τους δώσουμε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, αλλά ταυτόχρονα, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τα αποτελέσματα, και ως εκ τούτου προτείνουμε προσοχή όταν τα αντιμετωπίζουμε.

Τι είναι η αναθεώρηση επιταγών Vinauto από τον πελάτη;

Ο ιστότοπος διαθέτει μια ενότητα λεπτομερούς κριτικής όπου οι πελάτες έχουν αναφέρει πόσο ικανοποιητική ήταν η εμπειρία τους. Υπήρξαν πολλές λεπτομερείς αναφορές απάτης στις ανοιχτές πλατφόρμες, οι οποίες έχουν επίσης αντιμετωπιστεί στον ιστότοπό τους. Έχουν αναφέρει τέτοιες ειδήσεις ως τακτική των ανταγωνιστών να τους δυσφημούν.

συμπέρασμα

Θα προτείναμε να κάνετε έρευνα ιστορικού σχετικά με τους ισχυρισμούς του vinautochecks.com και να διαβάσετε προσεκτικά τις πολιτικές του. Παρακαλούμε διαβάστε την ποικιλία των πακέτων που παρέχουν και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας. λατρεύουμε να ακούμε από τους αναγνώστες μας.