Votefab40.com 2021 Απάτη ή Νόμιμη; Ελέγξτε 100+ κριτικές [2022]

Votefab40.com 2021 Απάτη ή Νόμιμη; Ελέγξτε 100+ κριτικές [2022]

Απάτη Votefab40.com 2021; Είστε σε αναζήτηση πληροφοριών για τον νέο διαγωνισμό Votefab40; Λοιπόν, έχετε φτάσει στο σωστό μέρος. (Αύγουστος 2021) >> Διαβάστε αυτό το άρθρο για να διευκρινίσετε τις αμφιβολίες σας σχετικά με τον διαδικτυακό διαγωνισμό.

Πολλές εκδηλώσεις και διαγωνισμοί διεξάγονται τώρα για την ενδυνάμωση των γυναικών. Δεδομένης της πανδημίας, αυτά τα καλλιστεία και οι διαγωνισμοί έχουν μεταβεί στην ηλεκτρονική λειτουργία. Η online λειτουργία τους έχει επιτρέψει μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση. Τώρα, ένας τέτοιος διαδικτυακός διαγωνισμός που έχει ενθαρρύνει γυναίκες άνω των 40 ετών στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ο VoteFab40.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας ενημερώσουμε για τον διαγωνισμό και θα σας καθοδηγήσουμε στα κριτήρια επιλεξιμότητας για αυτόν τον διαγωνισμό. Επιπλέον, ας προσπαθήσουμε να επαληθεύσουμε αν ο διαγωνισμός είναι αυθεντικός ή όχι.Πίνακας περιεχομένων

VoteFab40 – Σύντομη περιγραφή

Αυτό το διαδικτυακό διαγωνισμό ομορφιάς είναι Διευθύνεται από το Fab Over 40 , και διοργανώνεται από την Cathy Rankin, ηθοποιό και μουσικό που είναι πολύ πάνω από 40 ετών. Το TestTube και το MDSKIN Lounge χορηγούν την εκδήλωση. Η εκδήλωση φιλοξενείται για να ενδυναμώσει γυναίκες άνω των 40 ετών. Η εκδήλωση πραγματοποιείται κυρίως για γυναίκες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ωστόσο, το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση του Εθνικού Ιδρύματος για τον Καρκίνο του Μαστού. Οι οικοδεσπότες είναι απίστευτα ενεργοί στις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και έχουν πραγματοποιήσει διάφορες καμπάνιες που παρέχουν μικρή ενθάρρυνση στις γυναίκες. Επιπλέον, ο διαγωνισμός προσφέρει αποκλειστικά βραβεία στις γυναίκες που καταφέρνουν να συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους.

Τώρα, ας δούμε περισσότερα στο Votefab40.com 2021 Scam.

Προδιαγραφές

 • Όνομα διαγωνισμού: VoteFab40
 • Όνομα τομέα: www.votefab40.com
 • Ηλικία Domain: καταχωρήθηκε στις 14-05-2021.
 • Επιλεξιμότητα: Γυναίκες άνω των 40 ετών.
 • Instagram Handle: @fab40official
 • Facebook Handle: @fab40official
 • Αριθμός ακολούθων: έχει συνολικά περισσότερους από 13.000 ακόλουθους τόσο στο Instagram όσο και στο Facebook.
 • Έπαθλα: ισχύουν μόνο για έναν νικητή: 1. Ένα χρηματικό έπαθλο 40.000 $ 2. Δυνατότητα διπλής σελίδας στο NewBeauty Magazine 3. Spa-cation στην Αριζόνα, Ηνωμένες Πολιτείες.
 • Αξιολόγηση: ο νικητής θα πρέπει να λάβει τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων από το κοινό.
 • Γύροι:

Top 15 (2 Αυγούστου – 12 Αυγούστου),

Top 10 (12 Αυγούστου – 19 Αυγούστου),

Top 5 (19 Αυγούστου – 26 Αυγούστου),

Φιναλίστ ομίλων (26 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου),

Προημιτελικοί (3 Σεπτεμβρίου – 9 Σεπτεμβρίου),

Ημιτελικοί (10 Σεπτεμβρίου – 16 Σεπτεμβρίου),

Τελικοί (17 Σεπτεμβρίου – 23 Σεπτεμβρίου).

Πώς να εγγραφείτε στο Votefab40.com 2021;

Σε αυτήν την ενότητα, θα σας καθοδηγήσουμε σε όλη τη διαδικασία εγγραφής. Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε συμμετέχων, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εγγραφείτε με επιτυχία στον διαγωνισμό:

 • Το πρώτο και κύριο βήμα είναι να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Votefab40.
 • Κατά την επίσκεψη, θα μπορείτε να εντοπίσετε το εικονίδιο «Είσαι Fab Πάνω από 40;» στη μέση της σελίδας. Κάντε κλικ σε αυτό.
 • Τώρα, θα ανακατευθυνθείτε σε μια σελίδα όπου πρέπει να εισαγάγετε το Όνομα, το email και τον αριθμό επικοινωνίας σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή «Υποβολή».
 • Σε αυτό το βήμα, πρέπει να ανεβάσετε τις εικόνες που επιθυμείτε κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αναζήτηση». Αφού ανεβάσετε την εικόνα σας, θα πρέπει να επιλέξετε την επιλογή συνέχεια.
 • Μπορείτε να παρέχετε τη λαβή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εάν θέλετε να μοιραστείτε, αλλά αυτό είναι εντελώς προαιρετικό. Ωστόσο, πρέπει να εισαγάγετε αυτό που θα επιδεικνύετε στον διαγωνισμό με 40 έως 140 χαρακτήρες.
 • Αφού γράψετε για τον εαυτό σας, μπορείτε να πατήσετε πλήρης και η αίτησή σας θα υποβληθεί με επιτυχία.

Είναι Votefab40.com 2021 Απάτη ή όχι;

Για να απαντήσουμε στο ερώτημα εάν πρόκειται για απάτη ή όχι, πραγματοποιήσαμε διεξοδική έρευνα. Παρόλο που οι κύριοι οικοδεσπότες αυτού του διαγωνισμού είναι εξαιρετικά ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με συνδυασμένο αριθμό ακολούθων άνω των 13.000, είναι δύσκολο να αποδειχθεί ότι είναι νόμιμοι. Καταρχάς, ο ιστότοπος έχει εγγραφεί πολύ πρόσφατα, δηλαδή δεν έχουν περάσει πάνω από 3 μήνες από την ίδρυσή του.

Ωστόσο, η πρωτοβουλία που ανέλαβαν οι οικοδεσπότες είναι πολύ αξιέπαινη και σίγουρα θα δώσει τη δυνατότητα στις γυναίκες να συνεχίσουν τη ζωή τους. Υποστηρίζουν επίσης το Εθνικό Ίδρυμα για τον Καρκίνο του Μαστού, το οποίο παρέχει εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες και τεστ έγκαιρης ανίχνευσης του καρκίνου του μαστού σε γυναίκες.

Ποια είναι η γνώμη του κοινού για τον διαγωνισμό;

Επισκεφθήκαμε αρκετούς ιστότοπους για να μάθουμε τη γνώμη του κοινού σχετικά με την απάτη Votefab40.com 2021. Πολλοί έχουν ισχυριστεί ότι είναι απίστευτα εμπνέει και ενδυναμώνει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, καθώς η επιλογή του νικητή είναι στα χέρια του κοινού, μπορεί να αγοράσει ψήφους για τον αγαπημένο του διαγωνιζόμενο.

Κάποιοι ενημέρωσαν επίσης ότι τους συγκίνησε πολύ η υποστήριξη που προσφέρθηκε στο Εθνικό Ίδρυμα για τον Καρκίνο του Μαστού.

συμπέρασμα

Συνολικά, ο διαγωνισμός Votefab40 είναι πολύ συγκινητικός και θα παρακινήσει αρκετές γυναίκες που θέλουν να δείξουν το ταλέντο τους στον κόσμο. Αυτός ο διαγωνισμός θα χρησιμεύσει ως στάδιο για να αναδείξετε την ομορφιά των γυναικών άνω των 40 ετών. Έτσι, αν σας ενδιαφέρει να αναδείξετε το ταλέντο σας, μπορείτε πολύ απλά να εγγραφείτε στον διαγωνισμό.

Οι υπόλοιποι που επιθυμούν να στηρίξουν τις γυναίκες μπορούν να δείξουν την υποστήριξή τους συμμετέχοντας στην ψηφοφορία. Χρησιμοποιήστε την ενότητα σχολίων για να μοιραστείτε τις σκέψεις σας σχετικά με αυτόν τον διαδικτυακό διαγωνισμό.