www.beachbodyondemand.com/activate

www.beachbodyondemand.com/activate

www.beachbodyondemand.com/activate?  Αναζητάτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ενεργοποίησης της συνδρομής beachbodyondemand σε διάφορες συσκευές; Λοιπόν, έχετε φτάσει στο σωστό μέρος. (Ιούλιος 2021) >> Διαβάστε αυτό το άρθρο για να μάθετε περισσότερα.

Έχετε βαρεθεί να κάνετε διάφορες προπονήσεις χωρίς να έχετε κανένα αποτέλεσμα; Στη συνέχεια, πρέπει να δοκιμάσετε τις προπονήσεις Beachbodyondemand. Αυτή η πλατφόρμα με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες βοήθησε πολλούς ανθρώπους στο ταξίδι τους για απώλεια βάρους.

Παρέχουν πολλαπλά σχέδια προπόνησης, θρεπτικές συνταγές που σας βοηθούν να χάσετε λίπος, υποστήριξη της κοινότητας για να ενθαρρύνετε την άσκηση. Επιπλέον, η διαδικασία ενεργοποίησης είναι επίσης απλή.Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα σας οδηγήσουμε στην εγκατάσταση και την πλατφόρμα και θα φτάσετε υγιεινά στο ιδανικό σας βάρος.

Πίνακας περιεχομένων

Beachbodyondemand – Μια σύντομη περιγραφή

Αυτή η υπηρεσία βίντεο κατ' απαίτηση μας δόθηκε από την The Beachbody Company το 2015. Αυτή η εταιρεία με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες εργάζεται στον τομέα της φυσικής κατάστασης και των μέσων ενημέρωσης.

Άρχισαν να προσφέρουν υπηρεσίες ροής προπόνησης για χρήστες που δεν μπορούν να πάνε στο γυμναστήριο ή δεν έχουν αρκετά κίνητρα για να ασκηθούν. Η υπηρεσία ροής έχει πλέον πάνω από 2 εκατομμύρια συνδρομητές και είναι πολύ επιτυχημένη.

Προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα από βίντεο προπόνησης

, συνταγές τροφίμων και προγράμματα διατροφής που σας βοηθούν να χάσετε βάρος φυσικά και υγιεινά. Τα προγράμματά τους ποικίλλουν ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και είναι πολύ εξατομικευμένα.

Επιπλέον, παρέχουν προσωπικό προπονητή χωρίς επιπλέον χρέωση. Αυτό θα σας βοηθήσει να επωφεληθείτε από προτάσεις και υποδείξεις από έναν ειδικό στο σώμα. Η λειτουργία υποστήριξης κοινότητας θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με τους ανθρώπους και θα σας κρατήσει παρακινημένους.

Τώρα, ας δούμε πώς μπορεί κανείς να εγγραφεί στο www.beachbodyondemand.com/activate/.

Πώς να εγγραφείτε στο Beachbodyondemand;

Οι υπηρεσίες ροής είναι προς το παρόν συμβατές με gadget iOS, gadget Android, Amazon fire tv, Apple tv, Roku tv και Google Chromecast.

Τώρα θα σας καθοδηγήσουμε σε κάθε μία από τις διαδικασίες ενεργοποίησης. Ωστόσο, για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες στα gadget σας, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στο πρόγραμμα.

Παρακαλούμε διαβάστε τους δείκτες που αναφέρονται παρακάτω για να εγγραφείτε στο Beachbodyondemand:

 • Το πρώτο βήμα είναι να επισκεφτείτε τον ιστότοπο Beachbodyondemand και να κάνετε κλικ στην επιλογή εγγραφής που βρίσκεται πάνω δεξιά.
 • Τώρα θα πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα μέλους.
 • Αφού επιλέξετε, θα πρέπει να εισαγάγετε ορισμένες βασικές προσωπικές πληροφορίες, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση e-mail, τη διεύθυνση χρέωσης και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
 • Μόλις εισαγάγετε τα στοιχεία σας, κάντε κλικ στο «Υποβολή παραγγελίας.» Τώρα θα μεταφερθείτε στη σελίδα πληρωμής.
 • Πρέπει να πληρώσετε με την πιστωτική κάρτα Visa ή Mastercard ή American Express ή με πιστωτική κάρτα Discover. Μόλις πραγματοποιηθεί η πληρωμή, πρέπει να ενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας στη συσκευή ή τις συσκευές που επιθυμείτε.

Τώρα, ας δούμε πώς να ενεργοποιήσετε www.beachbodyondemand.com/activate/  σε διάφορες συσκευές.

Apple TV

 • Το πρώτο και κύριο βήμα είναι να βεβαιωθείτε ότι το gadget iOS και η Apple TV σας είναι στο ίδιο WIFI.
 • Μετά από αυτό, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το AirPlay και στα δύο gadget.
 • Τώρα, επιλέξτε το πρόγραμμα προπόνησής σας στο gadget iOS και αναζητήστε διαθέσιμες συσκευές στο μενού AirPlay.
 • Μόλις βρείτε το επιθυμητό gadget Apple TV, κάντε κλικ σε αυτό.

Πλέον θα μπορεί κανείς να απολαμβάνει απεριόριστες υπηρεσίες.

Roku & Amazon Fire TV

 • Για να χρησιμοποιήσετε το beachbodyondemand στο Roku και στο Amazon Fire TV, θα εγκαταστήσετε πρώτα την εφαρμογή στο επιθυμητό gadget.
 • Αφού την εγκαταστήσετε, θα πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή για να συναντήσετε μια διεύθυνση web και έναν κωδικό.
 • Εισαγάγετε τη διεύθυνση ιστού μεταβαίνοντας στην ιστοσελίδα του Beachbody OnDemand σε άλλο gadget. Αφού εισαγάγετε τη διεύθυνση web, θα ανακατευθυνθείτε σε μια σελίδα όπου πρέπει να πληκτρολογήσετε τον κώδικα που εμφανίστηκε νωρίτερα.
 • Μόλις πληκτρολογήσετε τον κωδικό, θα λάβετε ένα μήνυμα που υποδεικνύει εάν η ενεργοποίηση ήταν επιτυχής ή όχι.

Τώρα μπορεί κανείς να επιλέξει ένα κατάλληλο πρόγραμμα προπόνησης και να αρχίσει να εργάζεται.

Google Chromecast

 • Επισκεφτείτε το Google Webstore στη συσκευή σας και προσθέστε την επέκταση 'Google Cast'.
 • Τώρα, επισκεφτείτε τον ιστότοπο beachbodyondemand και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.
 • Μόλις συνδεθείτε, επιλέξτε την καλή σας προπόνηση.
 • Το τελευταίο βήμα είναι να κάνετε κλικ στην επιλογή cast στο επάνω δεξιό άκρο.

Τώρα μπορεί κανείς να μεταδώσει υπηρεσίες beachbodyondemand στο Google Chromecast.

Ποιες είναι οι απόψεις των χρηστών για το www.beachbodyondemand.com/activate/;

Πραγματοποιήσαμε διεξοδική έρευνα για να βρούμε κριτικές χρηστών και σχόλια σχετικά με τη λειτουργία του beachbodyondemand.

Πολλοί από τους συνδρομητές έμειναν ικανοποιημένοι με τη διαθεσιμότητα μιας ευρείας σειράς εντελώς εξατομικευμένων προπονήσεων.

Επιπλέον, διαπιστώνουν ότι η δυνατότητα υποστήριξης κοινότητας της υπηρεσίας ροής είναι ευεργετική για να τους κρατά κίνητρα.

Οι περισσότεροι από αυτούς έδωσαν ένα μπράβο για την υπηρεσία και προέτρεψαν όσους θέλουν να παραμείνουν σε φόρμα ή να χάσουν βάρος να χρησιμοποιήσουν αυτήν την υπηρεσία.

συμπέρασμα

Το Beachbodyondemand είναι μια πολύ φημισμένη πλατφόρμα προπόνησης με πάνω από 2 εκατομμύρια πιστούς συνδρομητές. Αυτή η πλατφόρμα εξασφαλίζει ένα υγιές ταξίδι απώλειας βάρους για όλους.

Έτσι, αν ψάχνετε για πλατφόρμες προπόνησης που δίνουν τα καλύτερα αποτελέσματα, πρέπει να σκεφτείτε να εγγραφείτε στο Beachbodyondemand.