www.giftcardmall.com/mygift

www.giftcardmall.com/mygift

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε πώς να αποκτήσετε μια δωροκάρτα Visa από www.giftcardmall.com/mygift .Πριν το πείτε αυτό, πείτε μας γιατί χρειαζόμαστε μια δωροκάρτα visa όταν είστε κάτοχος πιστωτικής κάρτας Master ή πιστωτικής κάρτας Visa.

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι η χρήση της κύριας πιστωτικής σας κάρτας σε κάθε μέρος που πηγαίνετε μπορεί να επηρεάσει την ασφάλειά σας; Εάν το χρησιμοποιείτε περισσότερες φορές την ημέρα, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου τα πάντα είναι ψηφιοποιημένα, υπάρχουν πιθανότητες να παραβιαστεί από τους εμπόρους για τους οποίους το χρησιμοποιήσατε. ναι, μπορεί να συμβεί αν οι έμποροι είναι έξυπνοι.

Επομένως, δεν συνιστάται η χρήση πιστωτικών καρτών παντού για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του τραπεζικού σας υπολοίπου. Επίσης, αν έχετε έναν έφηβο στο σπίτι σας που δεν δικαιούται να έχει δική του πιστωτική κάρτα, τότε θα είναι η καλύτερη επιλογή να του δώσετε αυτή τη δωροκάρτα. Ας δούμε πώς μπορείτε αποκτήστε αυτήν την κάρτα και επωφεληθείτε εάν τη χρησιμοποιήσετε .Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι η δωροκάρτα Visa;

Η δωροκάρτα Visa είναι ένας τύπος χρεωστικής κάρτας που εκδίδεται με τη Visa από τη Meta Bank και την τράπεζα Sunrise και εξυπηρετείται και δημοσιεύεται από το δίκτυο Blackhawk.

Το όνομα «δωροκάρτα» δίνεται σε αυτήν την κάρτα καθώς η κάρτα εκδίδεται με ένα σταθερό ποσό κατάθεσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ολοκλήρωση των συναλλαγών ή των λογαριασμών σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για να κάνετε δώρο σε κάποιον χρήματα και να τον αφήσετε να αγοράσει ό,τι θέλει με αυτήν την κάρτα.

Αυτή η κάρτα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ΑΤΜ, καθώς δεν είναι ενεργοποιημένη με τσιπ, όπου ο χρήστης πρέπει να δώσει την είσοδο χειροκίνητα. Επιτρέπονται για ανάγνωση κώδικα, άρα ιδανικά για ηλεκτρονικές συσκευές ανάγνωσης καρτών. Έτσι, μπορείτε να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας σύροντας αυτήν την κάρτα.

Μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο της δωροκάρτας visa εδώ: www.giftcardmall.com/mygift.

Ελέγξτε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για να το αποκτήσετε .

Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για τη δωροκάρτα Visa, τότε πρέπει να ικανοποιήσετε όλα τα σημεία που αναφέρονται στα επιλέξιμα κριτήρια:

 • Το βασικό είναι ότι πρέπει να είστε κάτοικος Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτές οι κάρτες ισχύουν μόνο για άτομα που διαμένουν στις Η.Π.Α.
 • Πρέπει να είστε τουλάχιστον 21 ετών.
 • Πρέπει να έχετε μια σταθερή πηγή εισοδήματος όπως μια δουλειά ή μια επιχείρηση γιατί πρέπει να βεβαιωθούν ότι τα χρήματά σας είναι σε νομική βάση. Διαφορετικά, δεν θα σας δώσουν μια δωροκάρτα.
 • Απαιτείται να έχετε μια έγκυρη διεύθυνση e-mail εάν θέλουν να διαβιβάσουν ορισμένες ζωτικής σημασίας πληροφορίες.
 • Πρέπει να έχετε ενεργό και έγκυρο λογαριασμό όψεως.
 • Πρέπει να έχετε μια έγκυρη μόνιμη διεύθυνση.

Αν τα πληροίτε όλα αυτά, τότε μπορείτε με χάρη να κάνετε αίτηση χωρίς καμία δυσκολία.

Πώς να υποβάλετε αίτηση στο www.giftcardmall.com/mygift;

Οι όροι και οι απαιτήσεις για την υποβολή αίτησης για τη δωροκάρτα από τη Visa είναι πολύ ευέλικτοι. Απλώς χρειάζονται βασικές λεπτομέρειες από εσάς για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία αίτησης:

 • Μπορείτε να κάνετε αίτηση απευθείας από το τηλέφωνο ή το φορητό υπολογιστή σας μεταβαίνοντας στον ιστότοπο . Επιλέξτε τον τύπο δωροκάρτας που θέλετε να έχετε. Όλες οι πληροφορίες σχετικά με αυτό είναι διαθέσιμες στην αρχική σελίδα. Κάθε φύλλο είναι το ίδιο, αλλά απλώς διέφεραν από τους αριθμούς.
 • Δώστε όλα τα στοιχεία σας μαζί με τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού.
 • Αυτό πιστοποιείται από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών.
 • Μπορείτε να λάβετε τη Δωροκάρτα σας εντός 20 ημερών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, εάν η αίτηση διεκπεραιωθεί με επιτυχία.
 • Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία που δώσατε στην αίτηση ταιριάζουν με αυτά των στοιχείων στον τραπεζικό σας λογαριασμό.
 • Αριθμός επικοινωνίας: Αυτός θα είναι ορατός στο πίσω μέρος της κάρτας σας. Μπορείτε να καλέσετε αυτόν τον αριθμό για κάθε ζήτημα και ερώτηση.

Πλεονεκτήματα αυτής της κάρτας

 • Λιγότερες πιθανότητες να παραβιαστεί ο τραπεζικός σας λογαριασμός, καθώς αυτή η κάρτα δεν είναι συνδεδεμένη με τον τραπεζικό λογαριασμό. Απλώς καταθέτετε κάποια χρήματα στην κάρτα και τα χρησιμοποιείτε μέχρι να εξαφανιστούν τα χρήματα.
 • Η κάρτα δεν περιέχει κανένα από τα στοιχεία σας σε αυτήν.
 • Είναι ασφαλές καθώς μπορείτε να έχετε έναν αριθμό ασφαλείας ως pin και να πρέπει να τον εισάγετε πριν κάνετε συναλλαγές.
 • Δεν υπάρχει μεγάλο θέμα αν το χάσεις κατά λάθος. Εάν χαθεί η κάρτα, μπορείτε εύκολα να αντικαταστήσετε την κάρτα με τον ίδιο αριθμό κάνοντας απλώς αίτηση στο www.giftcardmall.com/mygift.

Τελικές σκέψεις

Αυτή η κάρτα είναι αξιόπιστη από όλους όσοι τη χρησιμοποιούσαν στο παρελθόν. Εάν θέλετε να πληρώσετε γρήγορα τους λογαριασμούς για τους εμπόρους όπου δεν αισθάνεστε ασφαλείς, μπορείτε να πάρετε αυτήν την κάρτα. Μπορείτε επίσης να δωρίσετε αυτήν την κάρτα στα παιδιά σας που έχουν λιγότερη εμπειρία στη χρήση της κάρτας γιατί αν συμβεί κάτι, επηρεάζονται μόνο τα χρήματα αυτής της κάρτας και μπορούν να ανακτηθούν.